Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Curs d’Anglès amb Tarifa Plana

Vine tots els dies i les hores que vulguis,sense límit!

El futur és multilingüe.

Parlar diferents idiomes afegeix un plus al teu potencial professional. De fet, un dels nostres estudis confirma que les expectatives salarials dels professionals que incrementen les seves habilitats lingüístiques internacionals de 0 a un nivell avançat, augmenten en un 50%.

Amb la nostra tarifa plana d'anglès, pots venir a classe tots els dies de dilluns a dissabte, en els nostres horaris de matí, tarda i nit. Tots els dies, a les hores que vulguis, sense límit a totes les classes que vulguis dins del teu nivell amb professor nadiu.

Com funciona el sistema TARIFA PLANA? 

Per a cada nivell disposem de 5 Activitats Específiques: WRITING, READING, LISTENING, SPEAKING I GRAMMAR

Aquestes activitats es repeteixen al llarg de la setmana en diferents horaris, perquè si no pots assistir a una hora, puguis assistir en un altre moment

Què et permet la tarifa plana? 

És com fer un intensiu o una petita immersió lingüística, com més hores estàs pensant en anglès més fàcil i ràpid et serà aprendre aquesta llengua. El cervell es connectarà molt més fàcilment a l'idioma, i et serà més fàcil entendre i poder expressar-te en aquesta llengua. 

Vine i descobreix per què som diferents!

  • Carrer Torras i Bages 2 B local 3 - 08201 Sabadell
  • T. +34 93 725 12 21
  • M. +34 663 748 974
x