Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

English in-Company

Bonifica les teves classes

Si ets treballador en actiu, podem oferir-te a través de crèdits de Fundae (antiga fundació Tripartita) classes d'anglès gratis per a tu i bonificables fins al 100% per la teva empresa. Crèdits amb què compten totes les empreses. Si no té experiència prèvia, l'assessorarem de forma gratuïta.

Amb les classes d' English in company Hiberno cobreix la necessitat del professional actual d'aprendre idiomes de manera ràpida i àgil amb la millor relació qualitat - cost mercat. El nostre sistema d'ensenyament dins l'àmbit laboral garanteix que l'alumne ràpidament assumeixi la importància de la incorporació de l'idioma a l'àmbit laboral, aconseguint així veure els resultats de la seva inversió.

A Hiberno oferim cursos d'idiomes per a empreses amb un perfil d'equip docent format per professionals, llicenciats i especialitzats en cursos in company.

Els programes es poden configurar per àrees profesionales.Alguns exemples són dret, economia i finances, business, comercial, enginyeria, turisme, arquitectura, informàtica, negociació, presentacions i atenció al client.

I com no, anglès general i preparació per a exàmens oficials.

Horari:

A escollir per l'empresa

Fórmules:

  • Presencial a l'empresa. Els nostres professors es desplacen.
  • Classes per telèfon.
  • Classes per Skype.
  • Presencials a la nostra acadèmia a Sabadell centre.

 

Mètode pràctic, útil, amè, real, reptador i constant.

L'objectiu del curs d'anglès in-company no és altre que aconseguir que els seus empleats siguin capaços d'expressar-se en anglès amb fluïdesa i seguretat, que puguin desenvolupar-se en anglès en tot tipus de situacions sense cap problema i que projectin la imatge de professionalitat que la empresa es mereix.

Porta l'Anglès in-company a la teva empresa amb Hiberno.

Materials i prova de nivell GRATIS.

Docents locals i nadius.

  • Carrer Torras i Bages 2 B local 3 - 08201 Sabadell
  • T. +34 93 725 12 21
  • M. +34 663 748 974
x