Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Baby Steps

Anglès per a nadons de 0 a 3 anys(acompanyats dels pares o tutor de referència)

*Mira les fotos sota! Una imatge val més que mil paraules.

Baby Steps li dóna al teu nadó altra llengua materna mentre desenvolupa la seva psicomotricitat i estimula el seu desenvolupament intel·lectual. Ensenyem d'una manera respectuosa, activa i positiva.

Baby Steps és una activitat en anglès de joc sensorial per a nadons des de 0 mesos a 3/4 anys d'edat.

Estimulem tots els sentits dels nens en un espai de joc a través d'activitats i materials que sorprendran al teu bebè o nen, obrint-li una finestra de sensacions i descobriment. També serà el seu primer acostament a l'anglès, aprofitant la facilitat d'aquesta etapa per adquirir noves llengües. Tot ho fem amb professores natives i qualificades.

Les activitats sensorials ajuden al nen a desenvolupar la seva àrea cognitiva, lingüística, social, emocional i creativa. Són enganxoses, desordenas, brutes, desestressants i molt divertides. Aprenen anglès parlat a través d'una gran varietat de divertides rimes i cançons. Mitjançant converses a l'aula, divertides activitats i jocs, aquest curs ensenya fascinants coneixements i, -Desenvolupa la motricitat fina i gruixuda, així com el pensament matemàtic d'hora. Vine amb el teu nadó o nen i sorprèn-te!

Els cursos es desenvolupen en grups reduïts de pares i fills un cop a la setmana. És una oportunitat perfecta per establir vincles emocionals amb el teu nadó!

Places limitades.

Pagament mensual de 50€ per nen (els pares no pagen). 50% dte. Nen extra.

Si vols provar una classe per veure si el teu fill gaudeix i és l'activitat que esteu buscant, cost classe prova 15 €, truca'ns

No matricula, no material.

  • Carrer Torras i Bages 2 B local 3 - 08201 Sabadell
  • T. +34 93 725 12 21
  • M. +34 663 748 974