Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Setmana Santa, nadal i dies sense col.legi

Aprofita els dies sense col·legi i/o vacances en els nostres campaments

ClasSes d'Anglès per a nens i nenas de 3 a 14 años durant les vacances de Setmana Santa, Nadal, estiu i dies sense cole (dies de lliure disposició)

HIBERNO  AMB  CLUB MALIBU ESPORTIU, ORGANITZEM CASALS DE SETMANA SANTA, ESTIU I NADAL.

Activitats per a la diversió, aprenentatge, integració i formació combinant sport i anglès amb professors nadius.

Algunes de les activitats son: (Natació - Taekwondo - Hip Hop - Judo - Bàsquet - Kàrate - Futbol - Esquash - Bàdminton - Psicomotricitat - Jocs de taula - Jocs esportius - Tallers de manualitats - Taller de màscaras - Teatre - Malabars ......)

Preus a l'abast de tothom amb descomptes per germans i socis del club. Servei d'acollida gratuït des de les 8 del matí i fins una hora després del tancament.

Són programes d'oci i entreteniment, amb un component educatiu i cultural important i espais de trobada, de motiviació, d'aprenentatge, en definitiva capaç d'oferir als nens / es la possibilitat de gaudir de les seves vacances o dies sense escola en períodes de vacances: nadal, setmana santa i estiu. 

Activitat oberta per a alumnes i no alumnes de Hiberno, familiars i amics. Consulta preus, horaris i disponibilitat.

  • Classes d'anglès per a nens i nenes de 3 a 12 anys durant les vacances de Setmana Santa, Nadal i dies sense escola (dies de lliure disposició)
  • Oci i entreteniment Component educatiu i cultural important Espais de trobada, motivació i aprenentatge
  • Gaudeix de les vacances aprenent anglès en un ambient de diversió aprenentatge basat en el joc, diversió, creativitat i educació de valors Flexible 
  • Adaptats a les característiques i necessitats dels participants
  • Participatiu (en la qual el grup és el protagonista de l'activitat)
  • Activitats per a totes les edats Excursions, visites i molts més Tallers creatius en anglès Mai t'avorriràs i sense adonar-te estaràs adquirint una nova llengua
  • Carrer Torras i Bages 2 B local 3 - 08201 Sabadell
  • T. +34 93 725 12 21
  • M. +34 663 748 974
x