Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Els nostres professors

Coneix a l’equip de professors d’Hiberno

Mar Vinuesa té una extensa experiència en els dos mons, l'educatiu i l’Empresarial.

Ha treballat com a Directora de Vendes més de 14 anys i s'ha format com a professora d'anglès com a llengua estrangera a Irlanda obtenint el TEFL amb la major nota de la seva promoció. Experta en gramàtica anglesa i Americana seves classes són amenes i divertides. Parla 5 idiomes i és gran defensora dels animals i amant dels nens pel que no deixa de formar-se a nivell psicològic i pedagògic. A més col·labora amb diverses ONG's.

Kevin Clancy  és expert en preparació per al First Certificate i Cambridge Advanced amb un 98% d'alumnes aprovats que l'avalen. A més, té una àmplia experiència en l'ensenyament en línia per videoconferència via skype.

Kevin ha treballat en diversos països com Xile i el Brasil per a ONG ajudant de diverses maneres, ensenyant anglès, informàtica, matemàtiques, a formar, ensenyar i guiar joves perquè aconseguissin treball i poder ajudar les seves famílies. A més de amb la seva carrera en dret internacional. 
 

Richard Antczak té més de 8 anys d'experiència com a professor d'anglès, i durant dos anys va estar treballant al Brasil. A més de parlar quatre idiomes, també té un certificat de TEFL per ensenyar anglès. A hores d'ara, està cursant un doctorat en història contemporània del Brasil a la UAB, i juga a rugbi per al Club de Rugbi de Sabadell. Intenta que les seves classes siguin divertides i dinàmiques, però alhora relaxats perquè els alumnes se sentin còmodes.

 

Ana Murguía. Professora Mèxic / Americana, llicenciada en Música amb especialitat en cant Opera. Gràcies a la seva carrera com a soprano ha tingut l'oportunitat de prendre cursos de cant i viure en altres països com ara Estats Units, Itàlia, Alemanya i Àustria, per continuar formant-se. Professora creativa, dinàmica i amb mètodes lúdics per a l'ensenyament, compta amb més de 8 anys d'experiència en la docència infantil, tant institucional com privada, impartint classes de música, piano i anglès. Al setembre del 2017 arriba per primer cop a Catalunya, a la recerca de noves oportunitats i experiències. A ctualment està cursant un Màster a la Universitat Autònoma de Barcelona en Musicologia i Educació, parla Alemany i Italià i li
encanten els nens. 

Per què vam començar a ensenyar? 

Comencem la nostra escola perquè creiem que parlar un segon idioma és una experiència gratificant que estimula l'intel·lecte, augmenta la capacitat de comunicació i els avenços de carrera d'una persona. Poder proporcionar aquests tres pilars és el plaer i el privilegi que ens motiva.

Per què és Hiberno millor que altres escoles d'idiomes?

La Xarxa Hiberno és més barata, més ràpida i més eficaç que els seus competidors. En un sol curs vam aconseguir que els nostres alumnes tinguin fluïdesa, milloren el seu coneixement general i explorin temes d'importància personal i professional. Nosaltres no vam agrupar els alumnes per la seva edat, sinó pel seu nivell. Si l'alumne és avantatjat, no dubtem de pujar-li de nivell encara que sigui a meitat de curs.

Mar y Kevin fan un gran equip, amb una àmplia experiència van començar fent classes d'anglès per a estrangers a Dublin-Irlanda d'on Kevin és originari. I ara amb més de 10 anys a Sabadell-Barcelona.

Per a ambdós l'ensenyament d'idiomes no es basa en un negoci simplement, estan disposats a tot perquè els seus alumnes, aprenguin de veritat, no només la gramàtica sinó també a poder comunicar-se verbalment, per a això organitzen tot tipus d'activitats, la majoria gratis o amb molt baix cost. Com excursions guiades en anglès, sessions i xerrades d'escriptors, classes magistrals i molt més. 

A més ara compten amb l'ajuda de Richard natiu anglès amb molta experiència, Ana mexicana / americana docent i experta en classes per als més petits i Miguel expert en Tècniques d'estudi. Tots ells formen l'equip perfecte perquè aprenguis d'una forma amena i gairebé sense esforç. 

Vine i prova una classe amb ells totalment gratis i no voldràs estudiar en una altra acadèmia